fbpx
Ons verhaal
OrthoClear #prettyclear

Onze doel

Wij hebben maar één doel, namelijk 'Make The World A Smiling Place'. Dat geldt voor iedereen op deze planeet. Niet alleen voor de bevoordeelden, maar juist ook voor de niet bevoorrechten.

Daarom is OrthoClear een groot fan en partner van the Humble Smile Foundation. Een wereldwijde groep dental professionals die passievol geloven dat goede mondgezondheid een basis mensenrecht is.

Ons product

Onze clear aligners zijn BPA-vrij. Ons lab maakt, speciaal op maat, voor iedere cliënt een serie precies passende clear aligners. Daarmee kunnen tanden worden verplaats naar de ideale positie.

En het beste is dat OrthoClear meestal tot wel 65% voordeliger is dan vergelijkbare aanbieders. Meestal is de behandeling trouwens zonder veel afspraken.

Ons Dental Network

Hoewel OrthoClear zoveel mogelijk jouw tijd in wachtkamers beperkt, werken wij wel met tandartsen en orthodontisten om een goede behandeling te leveren.

Deze tandartsen en orthodontisten beoordelen jouw foto's, gegevens en 3-D beelden, om de beste behandeling te kiezen. En natuurlijk is ons OrthoClear beschikbaar via Telefoon, Email en Whatsapp om je te helpen en ondersteuning te bieden.

Onze Partners

OrthoClear is wereldwijd geadviseerd door tandartsen en orthodontisten. Het doel van OrthoClear is kristalhelder, maak het makkelijk en bereikbaar voor mensen om hun lach te verbeteren.

Truly love at first smile <3

  • TechCrunsh says …
    “Reduce the cost of clear aligners, but also the number of visits to the orthodontist”
  • “Reduce the cost of clear aligners, but also the number of visits to the orthodontist”
  • Business Insider says …
    “Reduce the cost of clear aligners, but also the number of visits to the orthodontist”
What is going around?
@unbraceyourself
Get Set, Go, Smile!

Orthoclear®