Onzichtbare beugel
It's pretty clear

OrthoClear levert je de perfecte smile in 4 makkelijke stappen. Onzichtbaar, snel & comfortabel, zonder veel afspraken.

Hoe wij dat doen?
 • Yes we scan!
  Wij maken een 3-D Smilefie® van je tanden, waarin je precies ziet hoe ze recht worden. Kom langs bij een SmileStudio® in Amsterdam, Amstelveen of Rotterdam voor de 3-D scan van jouw tanden. Of bestel de box, waarmee je zelf tandafdrukken maakt.
 • Mijn Smilefie®
  De 3-D scan wordt door onze specialisten gebruikt, om jouw tanden als een puzzel te verplaatsen. In de 3-D simulatie zie je al precies hoe jouw nieuwe perfecte smile gaat worden. Meestal met een korte behandeling van maar 3 of 6 maanden.
 • Rechttoe-rechtaan
  Daarna start de productie van jouw speciaal op maat gemaakte clear aligners. Iedere set is zo uniek als een vingerafdruk. De clear aligners duwen jouw tanden in de perfecte positie. Daarna sturen wij je nog premium whitening gel om echt te stralen!
 • Altijd blijven lachen
  Zodra jouw tanden recht zijn, kun je een extra set retainers bestellen voor €99. Draag ze 's nachts om je tanden op z'n plek te houden. Je kunt altijd retainers en whitening gel bijbestellen.
Slide 1
Send us impressions of your teeth
3-D scan jouw tanden

Kom naar een SmileStudio® om jouw tanden te 3-D scannen. Dat is de meest accurate manier om jouw clear aligners te maken. Of bestel de box waarmee je jouw eigen tandafdrukken maakt.

Send us impressions of your teeth
Orthodontisten maken jouw plan

Je ontvangt een 3-D simulatie, waarin je ziet hoe jouw tanden worden verplaatst. Het plan is op maat gemaakt en goedgekeurd door een orthodontist in de VS.

Send us impressions of your teeth
Bij je thuisbezorgd

Wij bezorgen de clear aligners bij je thuis. Je krijgt er aan het eind ook onze premium whitening gel en een set retainers bij. Wel kom je, indien nodig, af en toe langs bij een SmileStudio®. Via een app wordt de behandeling gecheckt.

Vragen
& Antwoorden
Jouw smile in een box
Als jouw 3-D Smilefie® bevalt, dan bezorgen wij de box met op maat gemaakte clear aligners bij je thuis (alleen bij het S of M pakket). Van A tot Z is ons SmileTeam beschikbaar voor support en instructies.
Hetzelfde resultaat in dezelfde tijd—zonder wachtkamers
De behandeling wordt op afstand beoordeeld en gevolgd via een app. Zeg dag tegen verloren tijd in wachtkamers. En voor iedere geschikte behandeling geven clear allgners hetzelfde resultaat als (dure) traditionele beugels.
Geweldige Retainers en Premium whitening, zonder extra kosten
Om jouw smile in topvorm te houden, zenden wij je op maat gemaakte Retainers en Premium whitening voor na de behandeling. Dat is onze manier om je te bedanken.
Ik heb een spalkje
Zit er een spalkje achter je tanden, dan moet deze eerst bij jouw tandarts worden verwijderd. Anders kunnen tanden niet worden verplaatst.
Is een controle nodig?
Ja een recente controle door jouw tandarts is nodig. In iedergeval in de afgelopen 6 maanden.
Kronen, bruggen & implantaten
Het is niet per se een probleem als je kronen, brugen of implantaten hebt. Maar geef het vooraf zeker aan.
Waarom een lagere prijs?
Orthoclear wil de behandeling voor iedereen beschikbaar maken. Daarom mikken wij op veel behandelingen, tegen een lagere prijs. Vergelijk het met aanbieders van goedkopere tickets. Overigens kun je denken, waarom zijn anderen zo duur!
Get Set, Go, Smile!

Orthoclear®