Evaluatie

Wij willen dat jouw OrthoClear ervaring je een smile bezorgt. Wij betalen het bedrag van de 3-D scan aan je terug, mocht je geen geschikte kandidaat zijn voor clear aligners.

Onze annuleringsvoorwaarden zijn minimaal 24 uur voor jouw afspraak. Bel ons op +31 6 29291010 tijdens kantooruren om jouw afspraak te wijzigen of annuleren. Indien je de afspraak niet op tijd verplaatst of annuleert, dan brengen wij de volledige kosten in rekening.

Clear aligners

Jouw custom-made OrthoClear clear aligners kun je tijdens de behandeling retour sturen, mits ze ongeopend en ongebruikt zijn. Wij vergoeden het resterende bedrag van de ongeopende en ongebruikte clear aligners van de behandelprijs. Je bent zelf verantwoordelijk voor verzendkosten.

Retourneren

Volg deze stappen om jouw clear aligners te retourneren:

  • Verpak jouw ongebruikte clear aligners in de originele verpakking.
  • Voeg alle originele verpakkingen, manuals en accessoires erbij.
  • Laat ons weten dat je van plan bent jouw clear aligner te retourneren, via email support@ortho-clear.com vermeld het ordernummer erbij.

Terugbetaling

Zodra we jouw retourzending hebben ontvangen en verwerkt, sturen wij een email om je te laten weten dat de terugbetaling is uitgevoerd. Meestal verschijnt de terugbetaling binnen 5 tot 10 dagen op jouw credit card of bankoverzicht, afhankelijk van de financiële instelling.

Defecte items

Mocht je een defect item ontvangen en je dit wilt vervangen, neem contact op met ons Customer Care team op +31 6 29291010 voor instructies.